ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Uluğbey Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  ortaokul kademesinde okulumuz  Uluğbey Ortaokulu ilçe birinciliğinin ardından il genelinde de 1. seçilmiştir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmen, bir toplumun meşalesidir ve herkes onun ışığı ile aydınlanır. Yolumuzu aydınlatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlediğimiz etkinliklerle kutladık.

10 Kasım'da Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Andık

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin gelişimini takip etmek, müfredatın işlenmesinde okullar arasında bütünlük sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amacıyla  "ülke genelinde ortak sınav" düzenleme kararı aldı.

Okulumuzun 2023/2024 eğitim öğretim yılı ortak sınav takvimi belirlenmiştir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

TENİS TURNUVASINDA ÇİFTE ÖDÜL

İlimizde yapılan okullar arası tenis maçlarında okulumuz yıldız kızlar takımımız ilde 1.,yıldız erkek takımımız ise ilde 2. olarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu başarılarda desteğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.